Sayfalar

17 Ocak 2017 Salı

Yeni Akıllı Ciltleme Çözümü Kağıt Tutkalı

Yeni Akıllı Ciltleme Çözümü Kağıt Tutkalı


John Cracknell: “Türkiye bizim için önemi artan hedef pazarlar arasında yer alıyor ve ülkedeki büyük baskı firmalarından en az biriyle aktif olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz.”
Inline cilt dikiş makineleri üreticisi Ibis Integrated Bindery Systems (Türkiye Temsilci MatSet A.Ş) aynı zamanda gazete pazarını da hedefleyen en son modeli Smart-binder ‘X’in tanıtımını yaptı.
Yeni sistem en büyük kitapçık boyutunu 18×11’e çıkarmak için geliştirildi. Bu sayede opsiyonel traşlama bıçağını ve kağıt tutkalı kullanarak çok yüksek hızlarda çift taraflı A5 kitapçık ya da tek taraflı tabloid boy gazete üretiminde kullanılabilecek.
İlk yeni Ibis SB-X şu anda Amerika’daki bir müşteride çift taraflı A5 kitapçık üretmek için kullanılıyor.
Ibis’in İdari Yöneticisi John Cracknell şu açıklamayı yaptı: “Smart-binder ‘X’in tanıtımı bizim için bir başka önemli dönüm noktası. Sistem şu anda dünyada inline dikiş yapabilen tek makine, değişken datalı tabloid boy ürünleri ya da çift taraflı A5 kitapçıkları saatte 10 bin adet hızında üretebiliyor. Tabloid boy üretim için de ideal bir çözüm; değişken sayfa içeriğiyle ve tel zımba ya da kağıt tutkalı soğuk tutkal bağlama ya da bağlamasız olarak üretim yapılabiliyor. Gazete “bölümleri” Ibis SB-X ile birleştirilip bitmiş gazete haline getirilebiliyor, ihtiyaç olursa opsiyonel son bıçak katlama da mevcut. Bu tanıtım, kendimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye ve dijital baskıyı alıcı için daha alakalı ve hızlı kılan pazar lideri sistemlere olan artan talebi karşılamaya adadığımızın bir başka göstergesi.”
2014 yılında 15. yılını kutlayan Ibis tüm dijital baskı üreticileriyle direkt bağlantılarını güçlendirmeye devam ediyor, bir taraftan da global dağıtım ve destek ağını diğer firmalarla yaptığı hizmet ve dağıtım anlaşmalarıyla geliştiriyor. Ibis, Türkiye’deki satış temsilciliği için de Matset A.Ş ile anlaştığını duyurdu. Cracknell, bu konuyla ilgili olarak dergimize yaptığı açıklamadaşunları söyledi:
“Türkiye bizim için önemi artan hedef pazarlar arasında yer alıyor ve ülkedeki büyük baskı firmalarından en az biriyle aktif olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En son yaptığımız tanıtımın da orada dijitale geçmeye hazır olan ve dünyada lider olan sistemlerimizden faydalanacak kağıt tutkalı matbaaların ilgisini artırmasını bekliyoruz.





1 yorum: